fbpx

💜 Welcome to my blog! 💜

What can you find here?

Co tu najdete?

Pro své studenty sdílím zajímavosti ze světa angličtiny a užitečné tipy, jak se ji učit snadněji a zábavněji.

Ve výuce a v kurzech používám svoje osvědčené metody, jak udělat angličtinu stravitelnější a jak vás naučit to podstatné.

Jsou jiné, někdy hodně netradiční, ale mají skvělé výsledky.

S nimi je angličtina o dost snadnější (a zábavnější😁)

A část z toho popisuji i tady pro všechny zájemce o angličtinu, ať už studenty nebo lektory.

What will it look like?

Jak to bude vypadat?

Most of my texts look like this – first the English version (usually suitable for all levels from Elementary on) and then the Czech version in smaller font and italics (so that the difference is immediately clear).

Většina mých textů vypadá takto – nejdřív anglická verze (obvykla vhodná pro všechny úrovně – od Začátečníků dál) a pak česká verze v menším písmu a v kurzívě (aby ten rozdíl byl hned jasný).

Kdo jsem

obrázek ke kurzu angličtiny

Angličtinu miluju, baví mě a prostupuje celým mým životem. Trápí mne pomyšlení, kolik lidí má s jejím učením potíže. Při svých pobytech v USA a VB jsem zjistila, že to není zdaleka jen o učení gramatiky a slovíček. Svým vlastním systémem vedu studenty už řadu let a reference mých klientů hovoří o tom, že to dělám dobře.

Jak se se mnou můžete učit
Nabízím systematickou výuku angličtiny ve svých online kurzech nebo přímo se mnou, po Skypu či přes Zoom. Můžete se se mnou učit i zdarma, prostřednictvím mých výukových videí či v mé skupině na Facebooku.

Jako mentorka také provázím studenty při jejich samostatném studiu a lektorům pomáhám řešit potíže s výukou tak, aby byli více spokojeni nejen jejich studenti, ale i oni sami.

Naplňuje mě, když pod mým vedením klienti zjišťují, že angličtina vlastně není až tak složitá, a že její systém zvládnou celkem rychle pochopit a hned můžou aktivně komunikovat.

A nejlepší na tom všem je, že vaše cesta za lepší angličtinou může začít hned dnes z pohodlí vašeho domova či kanceláře. Buď v jednom z mých online kurzů, nebo přímo se mnou v online lekcích či při konzultacích.

Kde mě ještě najdete

Sledujte mou stránku na Facebooku nebo se přidejte do skupiny, kde můžete svojí angličtinu rovnou trénovat.

A pokud vás zajímá online podnikání a chcete rozumět zahraničním expertům, tak s tím vám můžu pomoci v této speciální skupině.

Bonus pro vás

Tady ode mě máte několik ukázkových videí z mých lekcí a workshopů – můj kanál na YouTube.

Přihlaste se k odběru novinek

Chcete dostávat novinky z blogu nebo informace o mých nových videolekcích zdarma? Zapište se do mé rozesílací databáze a já vám budu posílat novinky každých (zhruba) 14 dní.

Zadáním vašeho e-mailu souhlasíte, že vám mohu zaslat občas i nějakou obchodní nabídku a nezapomeťe prosím potvrdit souuhlas se zapsáním do mé databáze v e-mailu, který vám přijde. Pokud ho nenajdete v hlavní složce, prohledejte Promo, Spam, prostě někde určitě bude! 😁💜