fbpx

Aneb – studujte tak, jak vám to nejvíc vyhovuje. 

Už se nemusíte omezovat

časem,

místem,

počtem spolužáků,

četností lekcí,

množstvím úkolů

nebo nepříjemnými pocity z mluvení před jinými lidmi.

V mých kurzech si můžete vybrat si, jak chcete studovat:

👉 STAČÍ MI JEN KOUKAT NA VIDEA A PŘÍPADNĚ NĚCO ZKUSIT NAPSAT A NECHAT SI TO ZKONTROLOVAT

Na to je ideální ONLINE KURZ PRO SAMOUKY – studujete podle sebe (nebo podle plánu v kurzu, který jsem připravila pro ty, kteří chtějí pomoct s organizací svého učení), na videa se podíváte kdykoliv a kolikrát chcete.

Můžete (ale nemusíte) psát úkoly z lekcí a nechat si je ve společné skupině zkontrolovat a v této skupině se také můžete na cokoliv ke kurzu zeptat nebo sdílet svou zpětnou vazbu.

🌟 Ideální pro ty, kteří nemají až takový problém mluvit anglicky s cizími lidmi klidně rukama nohama, ale poskládat větu je pro ně náročné a chtějí mluvit a psát lépe. 

🌟 Je to zároveň i cenově nejvýhodnější způsob, jak se mnou studovat angličtinu.

👉 CHCI KOUKAT NA VIDEA, PSÁT, ALE I POSLOUCHAT A TAKY TROCHU MLUVIT V MALÉ SKUPINCE STUDENTŮ A HLAVNĚ CHCI VĚDĚT, CO MÁM KDY DĚLAT

Pak si vyberte ONLINE KURZ S MAXI PODPOROU.

V něm budete studovat částečně sami a částečně s max. 4 dalšími studenty.

Začneme od určitého data a celým kurzem já vás provedu – v pravidelných e-mailech se dozvíte, co vás čeká v příštích dnech.

Budete mít čas sami si projít videolekce a udělat úkoly a společně procvičíme všechno z dané lekce v živém online setkání.

Podpůrná skupina na Facebooku bude jen pro vás 5, takže nikdo jiný vaše komentáře a úkoly neuvidí.

🌟 Ideální pro ty, kteří chtějí pomoct i s mluvením, ideálně v malé skupině, protože za A) nemusí se stydět promluvit před hromadou lidí a za B) zase to není tak intenzivní jako individuální lekce, kde se mnou mluvíte sami – tady se učíte i posloucháním ostatních.

🌟 Tento druh kurzu je také skvělý pro pro ty, kteří se bojí, “že se do toho nedokopou” – moje e-maily vám připomenou všechno!

👉 CHCI NEJEN KOUKAT NA VIDEA A (MOŽNÁ 😉) PSÁT ÚKOLY, ALE HLAVNĚ MLUVIT, MLUVIT, MLUVIT!

Tak to rozhodně doporučuju ONLINE KURZ + BALÍČEK INDIVIDUÁLNÍCH LEKCÍ! kurz si projdete ve svém čase a společně naplánujeme podle vašich časových možností individuální lekce, ve kterých si se mnou procvičíte všechno, co je potřeba a budete MLUVIT A MLUVIT – jen vy a já.

🌟 Ideální pro ty z vás, kteří chtějí co nejrychlejší posun hlavně v mluvení. V individuálních lekcích probíráme jen to, co potřebujete vy. Můžete se na cokoliv zeptat, nemusíte na nikoho čekat, ani se před nikým stydět. Je to velmi flexibilní, intenzivní a individuální způsob, jak se učit.

Chcete si osvěžit angličtinu ještě před dovolenou? Nebo se ji aspoň trochu naučit než vyjedete za hranice?

Já vám s ní pomůžu – v klidu, laskavě, vtipně, a hlavně systematicky. To je moje druhé jméno 😁

🌟👉  Pokud anglicky neumíte ani trochu nebo máte pocit, že jste to všechno zapomněli, pak je pro vás ideální V.Z.K.A.Z. – můj KRÁTKÝ ONLINE KURZ ÚPLNÝCH ZÁKLADŮ ANGLIČTINY.

Brzy opět začne jeho verze s MAXI PODPOROU pro skupinku 5 studentů.

Přihlaste se zde a domluvíte se anglicky na základních věcech už za 14 dní!